Facebook Dating maakt het gemakkelijker om de liefde van je leven te vinden door wat je leuk vindt – het helpt je om betekenisvolle relaties te beginnen door dingen die je gemeen hebt, zoals interesses, evenementen en groepen.

Facebook geeft mensen ook de mogelijkheid om hun Instagram-berichten direct in hun Facebook Dating-profiel te integreren en geeft mensen de mogelijkheid om Instagram-volgers aan hun Secret Crush-lijsten toe te voegen, naast Facebook-vrienden.

Tegen het einde van het jaar zal Facebook het mogelijk maken om Facebook- en Instagram-verhalen ook toe te voegen aan het datingprofiel van zijn gebruikers.

Meer informatie vind je op facebook.com/dating.

Facebook lanceert Facebook Dating

Mensen gebruiken Facebook om contact te houden met vrienden en nieuwe mensen te ontmoeten, en veel mensen gebruiken Facebook al om relaties te beginnen. Daarom heeft Facebook, Facebook Dating gebouwd om mensen te helpen mensen te vinden met wie ze misschien willen daten. Privacy is vooral belangrijk als het gaat om daten, daarom hebben we experts geraadpleegd op het gebied van privacy en consumentenbescherming en hebben we privacybescherming ingedekt in de kern van Facebook Dating.